KOPEN & CONTACT -1-

De verzadigde verzamelaar.
Ga je als verzamelaar niet totaal gebukt gaat onder het ‘hebben-hebben’-syndroom, komt de dag dat je niet nóg meer hoeft. Zeker als de meeste aankopen uit het zicht en in de kast blijven.Voor mij is, na zo’n 45 jaar, die dag aangebroken. Tijd om te verkopen.  Deels. Want de beste en spectaculaire spellen, de toebehoren en de boeken hou ik zelf. Maar de spellen, latten  enz. die ik aanbied zijn beslist de moeite waard. 

Herstellen.
Omdat ik van restaureren hou en daar redelijk handig in ben, heb ik met veel respect houten kistjes en kartonnen dozen hersteld. Soms zijn reservestenen eigenhandig gegraveerd om ontbrekende stenen te vervangen. Fiches heb ik aangevuld. En een paar cricketdoosjes zelf gemaakt. In de tekst bij een artikel worden die restauraties vrijwel altijd vermeld. Ook heb ik, net als antiquairs en bric-à-brac-winkeltjes, dozen, stenen, fiches enz. gecombineerd en spelregels toegevoegd. Met als doel de spellen beter en completer te maken. Resteert de vraag of dat soort ingrepen wel zijn toegestaan. Volgens mij wel. 

Iets kopen? Neem contact op met  carlismahjonggsite@gmail.com.

REGLEMENT.

Carli’s Mah Jongg Shop (hierna Verkoper genoemd) is uitsluitend bereikbaar via email.

Verkoper heeft de artikelen zo juist mogelijk afgebeeld. Verschillen tussen de virtuele weergave van materialen, kleuren e.d. en het werkelijke product zijn echter mogelijk. Daarom dienen de afbeeldingen als indicatief te worden beschouwd.

Om afbeeldingen te gebruiken die op Carli’s Mah Jongg Site staan, moet even toestemming worden gevraagd via carlismahjonggsite@gmail.com.

Verkoper houdt zich het recht voor om prijzen te wijzigen. Voor reeds bestelde artikelen zijn dergelijke aanpassingen nooit van toepassing. Prijsverhogingen of -verlagingen gelden pas nà vermelding op de Carli’s Mah Jongg Site.

Verkoper kan niet aan een aanbieding worden gehouden als er kennelijk en begrijpelijk sprake is van een reken- of schrijffout.

KOPEN.

Uitsluitend artikelen met het rode ‘Te Koop – For Sale’ zijn voor de verkoop. Over de prijs ervan valt niet te onderhandelen.

Verkoper heeft van elk artikel gedetailleerde informatie verstrekt. Het is echter begrijpelijk en verstandig om aanvullende vragen te stellen. Geen probleem. Stuur een email naar carlismahjonggsite@gmail.com.
Verkoper zal zo snel mogelijk reageren.

Email naar bovenstaand adres om het gewenste artikel aan te schaffen. Vermeld naam, adres, postcode en woonplaats. Verkoper zal dan zo snel mogelijk per email laten weten wat de totale verzendkosten zijn.

Meer over Kopen & Contact >

  < Terug