KOPEN & CONTACT -2-

KOPEN (vervolg).

Als de Koper het daar mee eens is en dat per (return)email bevestigt, zal Verkoper via PayPal een rekening sturen voor de aankoop en de mogelijk bijkomende verzendkosten. Zodra Verkoper de betaling heeft ontvangen, zal het artikel worden verzonden per PostNL.

BETALEN.

Verkoper accepteert alleen betalingen in euro’s.
Verkoper berekent, kosten voor porto en verpakking. Pas als de verschuldigde prijs en de eventueel bijkomende kosten volledig zijn voldaan, wordt de bestelling verstuurd.

N.B Verkoper neemt de verzendkosten binnen Nederland voor eigen rekening als de prijs van een artikel meer dan € 200,- bedraagt.

PAYPAL.

Verkoper accepteert uitsluitend transacties via PayPal.nl.

Een PayPal account is een internetrekening waarbij een creditcard of bankrekening aan een e-mailadres is gekoppeld. Het voordeel is dat er maar eenmaal gegevens moeten worden ingevuld en dat daarna betalingen kunnen worden verricht door middel van het emailadres en een persoonlijk wachtwoord.

VERZENDEN.

Een bestelling kan niet worden afgehaald bij Carli’s Mah Jongg Shop.

Verkoper verzendt via PostNL en verstuurt pakketten uitsluitend aangetekend. Zie:
Post.nl/ontvangen

Bij een bestelling boven de € 200,- hoeven geen kosten voor porto en verpakking te worden betaald.

Tijdens het verzendtraject van de aankoop, draagt Verkoper het risico in geval van schade, diefstal of verlies. Zodra het pakket is afgeleverd, gaat het risico over op de Koper.

TERUGSTUREN.

Het is mogelijk om de overeenkomst te ontbinden en de aankoop te retourneren. Daarvoor moeten dan wel goede redenen zijn. Zoals het geval dat het artikel niet overeenkomt met de afbeeldingen en omschrijving op de website. Een argument als ‘bij nader inzien toch maar niet’ wordt niet geaccepteerd.

Meer over Kopen & Contact >

 < Terug